Spar 34%

Relax Cushion Nakkemassage

Relax Cushion Nakkemassage

Relax Cushion Nakkemassage

119,00 kr.

Out of stock

119,00 kr.

Slap af i nakken! 2 niveauer af vibrationer lindrer stress mens du hviler. Det unikke design gør den behagelig at bruge om halsen, eller endda andre dele af kroppen. Batteridrevet. Slap af i nakken og slip af med spændingerne.

Status: Levering 3-5 hverdage ID: 289820 Kategorier: , ,
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395
365 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Hvis du også kommer til at sidde og falde lidt sammen foran computerskærmen, eller har en holding der giver ekstra pres på nakkehvirvler med nakkesmerter og myoser til følge, så prøv Relax Cushion nakkemassage. Den komfortable nakkemassagepude har to vibrationsniveauer og er specielt designet til at lindre stress og nakkesmerter. Den er super nem at bruge. Du skal bare sætte den rundt om halsen og tænde ? så nemt er det!

Efter få minutter vil du føle dine muskler slappe af og en øget fornemmelse af velvære.
Relax Cushion nakkemassage kører på batterier, så du slipper for irriterende ledninger og for at skulle sidde i nærheden af en stikkontakt. Derfor kan du nemt bruge den overalt ? i sofaen, på kontoret eller på lange bilture.
Fordi Relax Cushion nakkemassage er meget blød og smidig, kan du også bruge den på andre kropsdele, f.eks. skuldre, ben eller arme.

  • Mål: 85 x 11 cm
  • Batteridrevet (2 x AA)
  • Batterier medfølger ikke  (isættes i den lille kasse indeni nakkemassageren)

Yderligere information

Vægt 0,588000 kg