Spar 29%

Melissa Krøllejern Infinity

Melissa Krøllejern Infinity

Melissa Krøllejern Infinity

99,00 kr.

Out of stock

99,00 kr.

Lav smukke krøller i dit hår med det nye Infinity krøllejern fra Melissa, der kan redde dig fra enhver dårlig hårdag – krøllejernet egner sig både til det vilde krusede hår, såvel som til det flade og livløse hår, hvad enten du ønsker at opnå et friskt og flirtende strand-look eller et forførende aften-look.

Status: Levering 3-5 hverdage ID: 293895 Kategorier: , ,
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395
365 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Krøllejern til alle hårtyper

Enhver pige eller kvinde med glat, fladt eller livløst hår drømmer før eller siden om et volumenfyldt hår med flotte krøller, hvad enten det er store krøller, bløde krøller, små krøller eller slangekrøller. Omvendt er det ikke kun dig med glat hår, der kan nyde gavn af et godt krøllejern; tværtimod vil kvinder med et stort kruset hår opleve, at krøllejernet kan føje en tæmmet struktur til deres frisure, så den ikke virker så vild og rodet.

Med krøllejernet fra Melissa kan du variere dit look på utallige måder, alt efter tid og humør, uanset hvilken hårtype du har. Du kan fylde dit tynde, flade og slidte hår med volumen ved at krølle massevis af små totter efter hinanden, eller omvendt tæmme dit vilde krusede hår ved at samle store totter ind i glattejernet på én gang.

Krøllejernet er udviklet i et slankt design, som endvidere gør det spændende at se på, når det ligger fremme foran dit spejl på sminkebordet – altså er det ikke nødvendigt at pakke sammen hver eneste gang du har haft det i brug.

Fleksibel 360 graders drejelig ledning
Melissa har taget højde for det almene problem ved et traditionelt krøllejern, der kan være besværligt at anvende, fordi ledningen vikles rundt og knudes mere og mere sammen per omgang, når du roterer skaftet, for at opnå de fine krøller. Krøllejernet fra Melissa er derfor udviklet med en fleksibel ledning, der kan drejes rundt i 360 grader, så du undgår at blive viklet ind i din ledning, når krøller dit hår.

Funktioner
Krøller i alle typer hår
360 graders drejelig ledning
On/off-knap

Specifikationer
Max. Temperatur: ca. 190° C
Spænding: 220-240
Effekt: 25W
Diameter: 19 mm
Farve, ledning og stik: sort
Stiktype: VDE

Yderligere information

Vægt 0,333300 kg