Spar 17%

Circulation Maxx Reviver – mod dårlig blodcirkulation

Circulation Maxx Reviver - mod dårlig blodcirkulation

Circulation Maxx Reviver – mod dårlig blodcirkulation

1.799,00 kr.

Out of stock

1.799,00 kr.

Lider du af hævede fødder eller ankler? Smerter i dine ben? Dårlig blodcirkulation? Her er din frelser: Circulation Maxx Reviver.

Status: Levering 3-5 hverdage ID: 304867 Kategorier: , ,
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395
365 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Circulation Maxx – Reviver

 

Mange mennesker har problemer pga. dårlig blodcirkulation, hvor ilten i blodet ikke når ud til eksempelvis hænder og fødder, hvilket kan gøre dem kolde og medføre et ubehag i kroppen i form af hævelse og ømhed. I værste flad kan en dårlig cirkulation medføre sygdomme, så det er vigtigt at forebygge, inden det sker.

Mange kan have nytte af Circulation Maxx. Cirkulationstræneren er et produkt, som er yderst forfinet og benytter den nyeste teknologi inden for muskelstimulation. Den fungerer ved at sende små, elektriske impulser gennem dine fødder, når du benytter apparatet. Det vil automatisk forårsage muskelsammentrækninger, der ud over at forbedre iltmætningen i blodet også fjerner uønskede affaldsstoffer og væsker i kroppen. Denne funktion vil dermed styrke din cirkulation, og du vil kunne mærke en klar forskel efter noget tid.

Nem betjening

Cirkulationstræneren er designet så enkelt og forståeligt, at den kan benyttes af alle. Alt hvad du skal gøre for at opnå en bedre blodcirkulation, er blot at træde op på cirkulationstræneren med bare fødder og lade den gøre arbejdet for dig gennem en dejlig massage. Du kan styre Circulation Maxx med den fjernbetjening, som følger med i pakken.

Med de 4 medfølgende gele-puder, som du kan placere på ryggen eller skuldrene, kan du også bruge Circulation Maxx til hele kroppen og IKKE kun til benene.

Circulation Maxx Reviver fungerer både med strøm og batterier, så du kan bruge den hvorsomhelst du ønsker.

Pakken indeholder:

  • Circulation Maxx Reviver
  • Fjernbetjening
  • Strømadapter
  • 4 selvklæbende elektro gele-puder
  • 2 kabeltråde til gele-puderne
  • Brugermanual

Advarsel:

  • Pga. de elektroniske impulser, så er Circulation Maxx Reviver IKKE egnet til pesoner med pacemaker eller metalimplantater.
  • Hvis du er gravid, lider af hjertedysfunktion, unormalt blodtryk, multipel sklerose eller epilepsi frarådes brugen af denne på det kraftigste.

Yderligere information

Vægt 1,100000 kg